ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» 10/03/2015

Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο του Συνδυασμού «ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» σχετικά με τα επόμενα μας πολιτικά βήματα. Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους φίλους και φίλες για τα πολύτιμα τους σχόλια και ιδιαίτερα εσάς που δηλώνετε έτοιμοι να βοηθήσετε έμπρακτα στα επόμενα πολιτικά μας βήματα!

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

• Δημιουργία πολιτικού κόμματος/κινήματος για διεκδίκηση κοινοβουλευτικών εδρών το 2016: 492 (60%)
• Δημιουργία πλατφόρμας συνεργασίας μεταξύ ομάδων πολιτών / πρωτοβουλιών: 104 (13%)
• Συνεργασία με κοινοβουλευτικά κόμματα ή/και ανεξάρτητους βουλευτές: 212 (26%)
– ΑΚΕΛ*: 10
– ΔΗΚΟ*: 14
– ΔΗΣΥ*: 6
– Οικολόγοι*: 126
– Συμμαχία Πολιτών*: 122
– Ανεξάρτητοι – Άλλοι*: 36
(* επιτράπηκαν περισσότερες της μιας επιλογές εδώ)
• Να μην συνεχίσει η προσπάθεια: 10 (1%)

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ
Με βάση τα πιο πάνω καταθέτουμε την εισήγησή μας, αναμένοντας και τα δικά σας σχόλια!

1) Ορίζεται Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή του Συνδυασμού «ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με επικεφαλής το Στέλιο Πλατή, και μέλη την Νάταλη Ιωάννου και Γιώργο Γεωργίου. Η Προσωρινή Συντονιστική Επιτροπή θα συνεπικουρείται από τους Οργανωτικούς του Συνδυασμού μας κατά επαρχία, καθώς και το Γενικό Συντονιστή του Συνδυασμού μας.
2) Η Συντονιστική Επιτροπή θα προβεί στην ανάλογη προετοιμασία εκπροσωπώντας το Συνδυασμό όπου είναι απαραίτητο και θα ετοιμάσει εισήγηση στη βάση των απαντήσεων στο ερωτηματολόγιο μας
3) Θα ορισθούν ανοικτές συναντήσεις σε όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου για να συζητηθεί η εισήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής και να παρθούν αποφάσεις.
4) Εάν κριθεί απαραίτητο (δηλαδή αν δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση από τις επαρχιακές συναντήσεις) θα ορισθεί και μια τελική παγκύπρια συνάντηση για την τελική μας απόφαση.

Comments are closed.